Haarhuis Meubelen

Haarhuis Meubelen is een Meubelmakerij gelegen aan De Steenbrei 18 in Vasse.

Meer informatie over Haarhuis Meubelen in Vasse

Haarhuis Meubelen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van eiken meubels. De eigenaar is begonnen met het maken van steigerhouten meubels als hobby, maar al snel bleek er veel vraag te zijn naar eikenhouten meubels. De meubels zijn duurzaam en hebben een luxe uitstraling. Het assortiment van Haarhuis Meubelen omvat onder andere tafels, stoelen, tuinsets, banken, kasten, wijnrekken en bloembakken. Het bedrijf maakt meubels voor particulieren, winkels, kantoren en recreatiebedrijven. De producten worden niet uit voorraad geleverd, maar worden op bestelling gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om de meubels precies op maat te bestellen. De levertijd van de meubels is ongeveer 6 weken. Bestellingen kunnen telefonisch of via het contactformulier geplaatst worden.

Wil je weten wat Haarhuis Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarhuis Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarhuis Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarhuis Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Haarhuis Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarhuis Meubelen

Bezoekers bekeken ook