Groothuis Handel / Twenteklinker

Groothuis Handel / Twenteklinker is een Winkel gelegen aan Nobelstraat 30 in Tubbergen.

Meer informatie over Groothuis Handel / Twenteklinker in Tubbergen

Groothuis Handel / Twenteklinker biedt een breed assortiment aan bestratingsmaterialen. Ze hebben een ruime selectie van oude gebruikte bestratingsmaterialen, zoals oud gebakken klinkers, gebruikte betonklinkers en oude natuursteenkeien. Daarnaast hebben ze ook nieuwe duurzame gebakken klinkers en terrastegels van beton, natuursteen en keramiek. Ze verkopen zowel aan zakelijke klanten als particulieren. Het bedrijf is gevestigd in Tubbergen en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 07:30 uur tot 12:30 uur. De prijzen op de website zijn inclusief btw.

Wil je weten wat Groothuis Handel / Twenteklinker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groothuis Handel / Twenteklinker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groothuis Handel / Twenteklinker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groothuis Handel / Twenteklinker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Groothuis Handel / Twenteklinker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groothuis Handel / Twenteklinker

Bezoekers bekeken ook