Groentehal Oosterik

Groentehal Oosterik is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Grotestraat 63 in Tubbergen.

Meer informatie over Groentehal Oosterik in Tubbergen

Bij Groentehal Oosterik in Tubbergen kunt u al meer dan veertig jaar terecht voor de lekkerste verse groente, fruit en aardappelen. Ze hebben ook een ruime keuze aan rauwkostsalades, gesneden groenten en complete maaltijden. Het team van medewerkers garandeert kwaliteit en service en staat klaar om u te helpen met advies en lekkere recepten. Daarnaast hebben ze ook een kerstbestellijst die online te downloaden is en graag voor zaterdag 17 december ingeleverd moet worden. De openingstijden, links en contactinformatie kunt u vinden op hun website.

Wil je weten wat Groentehal Oosterik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groentehal Oosterik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groentehal Oosterik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groentehal Oosterik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Groentehal Oosterik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groentehal Oosterik

Bezoekers bekeken ook