Gemeente Tubbergen - melding artikel 8.41 wet milieubeheer, Vasse, Boakenkampsweg 10: veranderen bedrijf, verbouwen berging in twee recreatiewoningen en wijzigen van dierenaantallen

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - melding artikel 8.41 wet milieubeheer, Vasse, Boakenkampsweg 10: veranderen bedrijf, verbouwen berging in twee recreatiewoningen en wijzigen van dierenaantallen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voor het “oprichten of veranderen” van bepaalde categorieën van inrichtingen is geen omgevingsvergunning vereist.Wel moet op grond van artikel 8.41 van de Wet milieubeheer vooraf een melding worden ingediend en moeten landelijk vastgestelde voorschriften worden nageleefd.Burgemeester en wethouders kunnen met betrekking tot deze bedrijven wel nog zogenoemde “maatwerkvoorschriften” vaststellen.Een melding is ingediend voor een inrichting te:Waar: Boakenkampsweg 10 in VasseBetreft: het veranderen van een bedrijf, het verbouwen van een berging in twee recreatiewoningen en het wijzigen van dierenaantallenMaatwerk: NeeContactgegevens van de gemeente:Adres: Raadhuisplein 1, 7651 CV Tubbergen / Postbus 30, 7650 AA Tubbergen.Telefoon: 0546- 628000 E- mail: gemeente@Tubbergen.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 6-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tubbergen
  2. gmb-2024-93990

Gerelateerde berichten