Gemeente Tubbergen - melding artikel 8.41 wet milieubeheer, Harbrinkhoek, Haarbrinksweg 76: de verbouwing wordt iets anders uitgevoerd dan vergund namelijk het vervallen van een brandwand en het veranderen van de stalindeling

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - melding artikel 8.41 wet milieubeheer, Harbrinkhoek, Haarbrinksweg 76: de verbouwing wordt iets anders uitgevoerd dan vergund namelijk het vervallen van een brandwand en het veranderen van de stalindeling.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voor het “oprichten of veranderen” van bepaalde categorieën van inrichtingen is geen omgevingsvergunning vereist.Wel moet op grond van artikel 8.41 van de Wet milieubeheer vooraf een melding worden ingediend en moeten landelijk vastgestelde voorschriften worden nageleefd.Burgemeester en wethouders kunnen met betrekking tot deze bedrijven wel nog zogenoemde “maatwerkvoorschriften” vaststellen.Een melding is ingediend voor een inrichting te:Waar: Haarbrinksweg 76 in HarbrinkhoekBetreft: de verbouwing wordt iets anders uitgevoerd dan vergund namelijk het vervallen van een brandwand en het veranderen van de stalindelingMaatwerk: NeeContactgegevens van de gemeente:Adres: Raadhuisplein 1, 7651 CV Tubbergen / Postbus 30, 7650 AA Tubbergen.Telefoon: 0546- 628000 E- mail: gemeente@Tubbergen.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 7-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tubbergen
  2. gmb-2024-48974

Gerelateerde berichten