Gemeente Tubbergen - melding artikel 8.41 wet milieubeheer, Deurningen, Deurningerstraat 25; veranderen bedrijf; plaatsen opslagloods voor aardappelen

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - melding artikel 8.41 wet milieubeheer, Deurningen, Deurningerstraat 25; veranderen bedrijf; plaatsen opslagloods voor aardappelen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voor het “oprichten of veranderen” van bepaalde categorieën van inrichtingen is geen omgevingsvergunning vereist.Wel moet op grond van artikel 8.41 van de Wet milieubeheer vooraf een melding worden ingediend en moeten landelijk vastgestelde voorschriften worden nageleefd.Burgemeester en wethouders kunnen met betrekking tot deze bedrijven wel nog zogenoemde “maatwerkvoorschriften” vaststellen.Een melding is ingediend voor een inrichting te:Waar: Deurningerstraat 25 in DeurningenBetreft: het veranderen van een bedrijf; het plaatsen van een opslagloods voor het bewaren van aardappelenMaatwerk: NeeContactgegevens van de gemeente:Adres: Raadhuisplein 1, 7651 CV Tubbergen / Postbus 30, 7650 AA Tubbergen.Telefoon: 0546- 628000 E- mail: gemeente@Tubbergen.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 2-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tubbergen
  2. gmb-2024-39136

Gerelateerde berichten