Gemeente Tubbergen - omgevingsvergunning verlenging beslissingstermijn, Vasse, Denekamperweg 210: gewijzigd uitvoeren van een verleende vergunning verbouwen restaurant en zalencentrum

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - omgevingsvergunning verlenging beslissingstermijn, Vasse, Denekamperweg 210: gewijzigd uitvoeren van een verleende vergunning verbouwen restaurant en zalencentrum.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Sommige omgevingsvergunningen moeten worden voorbereid met de zogenaamde reguliere voorbereidingsprocedure.Er moet dan in principe binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag worden beslist.Maar die termijn kan zo nodig worden verlengd.Tegen een beslissing om een termijn te verlengen kan alleen bezwaar gemaakt worden door degene die daarbij een belang heeft dat los staat van het te nemen besluit.Burgemeester en wethouders hebben de beslissingstermijn verlengd met betrekking tot een aanvraag om omgevingsvergunning voor:Waar: Denekamperweg 210 in VasseProject: het gewijzigd uitvoeren van een verleende vergunning voor het verbouwen van het restaurant en zalencentrumIngekomen: 10-10-2023Contactgegevens van de gemeente:Adres: Raadhuisplein 1, 7651 CV Tubbergen / Postbus 30, 7650 AA Tubbergen.Telefoon: 0546- 628000 Fax: 0546- 628111 E- mail: gemeente@Tubbergen.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 3-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tubbergen
  2. gmb-2024-1721

Gerelateerde berichten