Gemeente Tubbergen - Uitschrijving uit de basisregistratie personen

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Uitschrijving uit de basisregistratie personen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders kunnen op grond van artikel 2.22 van de Wet basisregistratie personen iemand uitschrijven uit de gemeentelijke basisregistratie personen, als blijkt dat iemand niet meer woont op het adres waar hij/zij is geregistreerd. Uitschrijving kan tot gevolg hebben dat men geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kan aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of andere vorm van een uitkering of financiële ondersteuning, kunnen worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om altijd op het juiste adres ingeschreven te staan. Burgemeester en wethouders hebben onderstaande persoon (personen) uitgeschreven uit de Basisregistratie personen. Belanghebbenden kunnen een bezwaarschrift indienen bij het gemeentebestuur. Dat kan gedurende 6 weken na deze bekendmaking. Het betreft: Voorletter(s) en naamGeborenAdres van registratieUitschrijving per:D.M. Nastasău22-07-1982Vermolenweg 20 - rc01 7678TL Geesteren28-12-2023

 

Onderwerp: Migratie en integratie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tubbergen
  2. gmb-2024-14323

Gerelateerde berichten