Gemeente Tubbergen - Openbare vergadering van de gemeenteraad

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Openbare vergadering van de gemeenteraad.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeenteraad komt in een buitengewone openbare raadsvergadering bijeen op maandag 9 januari 2017 om 17.00 uur, in de raadszaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen. Deze buitengewone raadsvergadering staat geheel in het teken van de installatie van mevrouw W.A.M. Haverkamp-Wenker als burgemeester van Tubbergen.AgendaOpening.Installatie en beëdiging van mevrouw W.A.M. Haverkamp-Wenker tot burgemeester van Tubbergen door de Commissaris van de Koning, mevrouw drs. A.Th.B. Bijleveld-Schouten.Sprekers.Sluiting.Aansluitend is er van 18.30 – 20.30 uur een openbare receptie in ’t OaleRoadhoes. Inwoners van Tubbergen en andere belangstellenden zijn dan van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe burgemeester.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2017.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. gmb-2017-774

Gerelateerde berichten