Gemeente Tubbergen - Aanvraag omgevingsvergunning – Tubbergen, Industriestraat 61,61a,61b,61c

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Aanvraag omgevingsvergunning – Tubbergen, Industriestraat 61,61a,61b,61c.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Sommige omgevingsvergunningen moeten worden voorbereid met de zogenaamde reguliere voorbereidingsprocedure. Er moet in principe binnen 8 weken op de aanvraag worden beslist. Van de ontvangst van een aanvraag moet openbaar kennis worden gegeven. Het is echter niet mogelijk naar aanleiding van die kennisgeving bezwaren of zienswijzen in te dienen.Bij de gemeente is binnengekomen een aanvraag - reguliere procedure - voor:Waar?ProjectIngekomenTubbergen, Industriestraat 61,61a,61b,61cbetreft het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening13-01-2017

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2017.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. gmb-2017-10714

Gerelateerde berichten