Gemeente Tubbergen - Openbare vergadering van de gemeenteraad

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Openbare vergadering van de gemeenteraad.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeenteraad komt in een openbare raadsvergadering bijeen op maandag 19 december 2016 om 16.00 uur, in de raadszaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen. De voorlopige agenda en de daarbij behorende stukken voor de raadsvergadering liggen voor iedereen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis. Het is mogelijk dat er onderwerpen aan de voorlopige agenda worden toegevoegd of daarvan worden afgevoerd. De meest actuele agenda vindt u op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl, onder Gemeenteraad - >vergaderingen. Het is niet mogelijk voor het publiek om in een raadsvergadering het woord te voeren.Agenda1. Opening.2. Afscheid burgemeester mr. M.K.M. Stegers.3. SluitingVanaf 20.00 uur is er een openbare receptie in ’t OaleRoadhoes. Het gemeentebestuur nodigt u van harte uit deze receptie bij te wonen om persoonlijk afscheid te nemen van burgemeester Stegers.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2016.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. gmb-2016-174024

Gerelateerde berichten