Gemeente Tubbergen - Aanvraag omgevingsvergunning - Albergen, Kloosteresweg / Monnikenbraakweg, sectie G nr. 6744

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Aanvraag omgevingsvergunning - Albergen, Kloosteresweg / Monnikenbraakweg, sectie G nr. 6744.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Sommige omgevingsvergunningen moeten worden voorbereid met de zogenaamde reguliere voorbereidingsprocedure. Er moet in principe binnen 8 weken op de aanvraag worden beslist. Van de ontvangst van een aanvraag moet openbaar kennis worden gegeven. Het is echter niet mogelijk naar aanleiding van die kennisgeving bezwaren of zienswijzen in te dienen.Bij de gemeente is binnengekomen een aanvraag – reguliere procedure - voor:Waar?ProjectIngekomenAlbergen, Kloosteresweg / Monnikenbraakweg, sectie G nr. 6744het kappen van een es12-10-2016

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2016.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. gmb-2016-146752

Gerelateerde berichten