Gemeente Tubbergen - Openbare vergadering van de Commissie Ruimte en Economie

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Openbare vergadering van de Commissie Ruimte en Economie.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De commissie Ruimte en Economie komt in een openbare vergadering bijeen op maandag 10 oktober 2016 om 19.30 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen. De commissie bereidt de maandelijkse raadsvergadering voor en verzamelt alle informatie die de raad nodig heeft om zijn werk goed te kunnen doen. Belangstellenden kunnen gedurende maximaal vijf minuten het woord voeren over de onderwerpen op de agenda. Wie het woord wenst te voeren kan dat tot kort voor de vergadering melden bij de griffier van de commissie. Het is mogelijk dat er onderwerpen aan de voorlopige agenda worden toegevoegd of daarvan worden afgevoerd. De meest actuele agenda vindt u op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl, onder Gemeenteraad ->vergaderingen ( https://bestuur.tubbergen.nl/ ).Agenda1.Opening en vaststellen agenda.2.Vaststellen van: a.Verslag van de vergadering van 12 september 2016;b.Actielijst.3.Mededelingen4.RondvraagTer informatie: 5.Informatie vanuit het college.6.Presentatie: bijdrage van coöperatief gebiedscollectief NO Twente binnen onze woon- en leefomgeving, presentatie door dhr. Nieuwe Weme.7.Presentatie: verkeersstromenonderzoek centrum Tubbergen, presentatie door Bono Traffics.Ter voorbereiding op de raadsvergadering:8.Vaststellen Algemene Verordening Ondergrondse Infrastructuren.9.Vaststellen Meerjaren Onderhoudsprogramma Wegen en Civiele Kunstwerken.10.Sluiting.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2016.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. gmb-2016-135251

Gerelateerde berichten