Gasterij "De Bakker"

Gasterij "De Bakker" is een Hotel gelegen aan Noordik 8 in Vasse.

Meer informatie over Gasterij "De Bakker" in Vasse

In het Twentse dorpje Vasse bevindt zich sinds 2006 Gasterij De Bakker, een hotel, restaurant en grand-café. Deze plek is ideaal om te genieten van een punt appeltaart en een kop koffie na een wandeling of fietstocht in de omgeving. Het hotel beschikt over zes stijlvol ingerichte kamers, waarmee het een ideale uitvalsbasis is voor een meerdaagse verkenning van Twente. De feestzaal van Gasterij De Bakker is geschikt voor evenementen en zakelijke vergaderingen, maar ze bieden ook een uitstekende cateringservice aan voor feesten op andere locaties. De keuken van het restaurant zorgt voor een smaaksensatie en in Twente kun je genieten van de rust en kalmte. Het hotel kijkt er naar uit om gasten te mogen ontvangen en is trots op de positieve beoordeling van 9,6 op Zoover. De contactgegevens van Gasterij De Bakker zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Gasterij "De Bakker" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasterij "De Bakker" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasterij "De Bakker"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasterij "De Bakker" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Gasterij "De Bakker" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasterij “De Bakker”

Bezoekers bekeken ook