Fysiotherapie Praktijk Reutum

Fysiotherapie Praktijk Reutum is een Fysiotherapeut gelegen aan Kerkstraat 57a in Reutum.

Meer informatie over Fysiotherapie Praktijk Reutum in Reutum

Fysio Barry Ruwe is een praktijk voor fysiotherapie gevestigd in Ootmarsum en omstreken. De praktijk is sinds 2012 gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum "de Molenborgh" en werkt samen met andere medische professionals zoals logopedisten, een psycholoog en een huidtherapeut. Naast fysiotherapie biedt de praktijk ook andere diensten zoals huisartsenzorg, apotheek, podotherapie en chiropractie. De praktijk bestaat sinds 1999 en wordt gerund door fysiotherapeuten Barry Ruwe en Jeannet Oude Alink. Beide fysiotherapeuten hebben verschillende specialisaties en passen hun technieken en kennis toe op basis van de behoeften van de patiënt. De praktijk heeft twee locaties, in Ootmarsum en Reutum, en is bereikbaar via telefoon en email. Meer informatie is te vinden op de website www.barryruwe.nl.

Wil je weten wat Fysiotherapie Praktijk Reutum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Praktijk Reutum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Praktijk Reutum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Praktijk Reutum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Fysiotherapie Praktijk Reutum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Praktijk Reutum

Bezoekers bekeken ook