Fysiotherapie de Krön

Fysiotherapie de Krön is een Fysiotherapeut gelegen aan De Kron 4 B in Harbrinkhoek.

Meer informatie over Fysiotherapie de Krön in Harbrinkhoek

Bij Fysiotherapie de Krön werken 3 fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Afhankelijk van de klachten passen ze verschillende therapieën toe. Ze bieden begeleiding aan mensen die fysiek achteruit zijn gegaan na COVID-19 en moeite hebben om hun conditie weer op het oude niveau te krijgen. Daarnaast kunnen ze helpen bij het herstelproces en het weer normaal uitvoeren van dagelijkse activiteiten. De groepen voor medische fitness zijn ook weer gestart na de versoepelingen. Als je hierbij wilt aansluiten, kun je meer informatie vinden onder het kopje medische fitness of contact opnemen met de praktijk. Verder kun je Fysiotherapie de Krön volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Fysiotherapie de Krön verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie de Krön of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie de Krön? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie de Krön het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Fysiotherapie de Krön reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie de Krön

Bezoekers bekeken ook