Fyon Vasse

Fyon Vasse is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Hooidijk 11 in Vasse.

Meer informatie over Fyon Vasse in Vasse

Fyon Vasse is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Vasse. Het secretariaat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00-17:00 uur. Bij Fyon Vasse kunt u terecht voor verschillende behandelingen, zoals fysiogym, handtherapie, leefstijlcoaching, manuele therapie, dry needling, medische training en behandelingen voor perifeer arterieel vaatlijden, osteoporose, vallen & breken en seniorenfit. De medewerkers van Fyon Vasse zijn Colin Siers, Francis Engbers, Joke Beld, Koen ten Buuren en Marloes Poppink. Voor training en vitaliteit kunt u terecht bij verschillende locaties, waaronder Deurningen, Geesteren en Glanerbrug Esmarkelaan. Fyon Vasse is onderdeel van FYON | Fysiotherapie Oost Nederland, gevestigd in Enschede.

Wil je weten wat Fyon Vasse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fyon Vasse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fyon Vasse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fyon Vasse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Fyon Vasse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fyon Vasse

Bezoekers bekeken ook