Firma Nijhuis Kegelcentrum

Firma Nijhuis Kegelcentrum is een Restaurant gelegen aan in Mander.

Meer informatie over Firma Nijhuis Kegelcentrum in Mander

Restaurant en Kegelcentrum Nijhuis is gelegen in het dorpje Mander, op ongeveer 5 kilometer afstand van Tubbergen en Ootmarsum, richting de Duitse grens. Het restaurant is omringd door voldoende parkeergelegenheid en bevindt zich in een prachtig natuurgebied tussen Tubbergen en Ootmarsum. Gasten hebben de mogelijkheid om wandelingen te maken langs watermolens en de bekende cirkels van "Jannink" te bewonderen. In het gastvrije restaurant kunt u genieten van een gemoedelijke sfeer en kunt u terecht voor koffie, verfrissingen en plate-service. Er is een pinautomaat aanwezig en het restaurant is toegankelijk voor mindervaliden. Van 1 april tot 1 september is het restaurant dagelijks geopend van 12.00 tot 24.00 uur. Doordeweeks is het op afspraak geopend en in het weekend vanaf 12.00 uur. Voor feesten en partijen is het restaurant op afspraak alle dagen geopend.

Wil je weten wat Firma Nijhuis Kegelcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Firma Nijhuis Kegelcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Firma Nijhuis Kegelcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Firma Nijhuis Kegelcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Firma Nijhuis Kegelcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Firma Nijhuis Kegelcentrum

Bezoekers bekeken ook