Familierestaurant Troubadour

Familierestaurant Troubadour is een Restaurant gelegen aan Tibsweg 2 in Tubbergen.

Meer informatie over Familierestaurant Troubadour in Tubbergen

Familierestaurant Troubadour is gelegen in het rustige Twentse dorp Tubbergen. Het restaurant biedt een uitgebreide lunch- en dinerkaart en beschikt over een grote binnen- en buitenspeeltuin en een shortgolfbaan. Voor groepen zijn er ook verschillende mogelijkheden zoals buffetten en keuzemenu's. Het restaurant is ideaal voor gezinnen, omdat ouders kunnen genieten op het terras terwijl de kinderen spelen in de speeltuinen. Daarnaast biedt het restaurant een uniek Escape spel waarbij je op tijd je gerechten en/of bestek moet vrijspelen om te kunnen genieten van een 3-gangen diner. Op zondag kun je aanschuiven voor een uitgebreide brunch en tijdens de kerstdagen worden er speciale brunches en diners aangeboden. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om kinderfeestjes te organiseren en heeft aantrekkelijke arrangementen voor golfen. Het contactinformatie van het restaurant is: Tibsweg 2, 7651 KP Tubbergen, telefoonnummer 0546-621378, e-mailadres info@restauranttroubadour.nl.

Wil je weten wat Familierestaurant Troubadour verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Familierestaurant Troubadour of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Familierestaurant Troubadour? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Familierestaurant Troubadour het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Familierestaurant Troubadour reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Familierestaurant Troubadour

Bezoekers bekeken ook