Erve Toon'boer - Bed & Breakfast

Erve Toon'boer - Bed & Breakfast is een Bed & Breakfast gelegen aan Possenweg 9 in Mander.

Meer informatie over Erve Toon'boer - Bed & Breakfast in Mander

Erve Toon'boer is een prachtige Bed & Breakfast gelegen in Mander, een Twentse buurtschap dichtbij Ootmarsum, Tubbergen en de Duitse grens. De B&B is de perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door het mooie Twente, met talloze routes in de omgeving. Erve Toon'boer beschikt over 3 gastenkamers, elk met een eigen tv en badkamer. Het ontbijt wordt elke ochtend vers en uitgebreid geserveerd, waarbij gasten zelf kunnen kiezen uit verschillende ontbijtopties. Bij aankomst staat er een Twentsche krentenwegge klaar en gedurende het verblijf kunnen gasten genieten van de Twentse gastvrijheid. De B&B heeft positieve recensies ontvangen van gasten die hebben genoten van het uitstekende ontbijt, de goede verzorging en de mooie locatie. Erve Toon'boer is een 'adults only' accommodatie en huisdieren zijn niet toegestaan.

Wil je weten wat Erve Toon'boer - Bed & Breakfast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Toon'boer - Bed & Breakfast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Toon'boer - Bed & Breakfast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Toon'boer - Bed & Breakfast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Erve Toon'boer - Bed & Breakfast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Toon’boer – Bed & Breakfast

Bezoekers bekeken ook