Elferink Schoenen & Podologie

Elferink Schoenen & Podologie is een Schoenenwinkel gelegen aan Almeloseweg 4 in Tubbergen.

Meer informatie over Elferink Schoenen & Podologie in Tubbergen

Elferink Schoenen & Podologie in Twente heet iedereen welkom in hun winkels in Tubbergen en Vriezenveen. Ze hebben een groot assortiment aan schoenen voor dames, heren en kinderen, evenals pantoffels, wandelschoenen en -sokken, en schoenverzorgingsproducten. Ze bieden ook podologische steunzolen aan en kunnen reparaties naar de schoenmaker in Vriezenveen brengen. Er zijn verschillende nieuwe artikelen beschikbaar, waaronder schoenen van merken zoals di Barli, Hip, Hassia, Tamaris, Gaastra en G-Star raw. Ze hebben ook 3D-geprinte steunzolen die dun genoeg zijn om in de meeste schoenen te passen. De openingstijden van de winkels zijn verschillend en kunnen gevonden worden op de website. Het is ook mogelijk om de nieuwsbrief te ontvangen en Elferink Schoenen & Podologie te volgen op sociale media. Er zijn verschillende betaalwijzen beschikbaar.

Wil je weten wat Elferink Schoenen & Podologie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elferink Schoenen & Podologie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elferink Schoenen & Podologie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elferink Schoenen & Podologie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Elferink Schoenen & Podologie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elferink Schoenen & Podologie

Bezoekers bekeken ook