Eetrijk

Eetrijk is een Restaurant gelegen aan Mekkelenbergweg 50 in Harbrinkhoek.

Meer informatie over Eetrijk in Harbrinkhoek

Ik ben een kok die graag mensen gelukkig maakt met goed eten. Ik kook met verse producten uit de omgeving en volg het seizoen en de kwaliteit van ons land. Ik bied catering aan huis, waarbij ik bij jou in de keuken kom koken en samen met jou een menu samenstel dat aansluit bij het seizoen en jouw voorkeuren. Ik kan ook workshops geven waarbij ik gebruik maak van verse ingrediënten en verschillende technieken om de smaak van het eten tot zijn recht te laten komen. Daarnaast organiseer ik regelmatig projecten waarbij ik nieuwe en oude producten, smaken en geuren onderzoek en toegankelijk maak. Je kunt reserveren via het online reserveringssysteem of telefonisch contact met mij opnemen. Mijn contactgegevens zijn te vinden op mijn website.

Wil je weten wat Eetrijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetrijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Eetrijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetrijk

Bezoekers bekeken ook