Drostes Dineren en Logeren

Drostes Dineren en Logeren is een Hotel gelegen aan Uelserweg 95 in Tubbergen.

Meer informatie over Drostes Dineren en Logeren in Tubbergen

In Twente kun je genieten van een week of weekend op het boerenerf in je eigen Boerderijlodge. Deze luxe accommodaties zijn geschikt voor levensgenieters, met of zonder kinderen. Daarnaast kun je culinair genieten in de Herberg in Tubbergen, waar je ook kunt overnachten. Voor wie op zoek is naar rust en stilte, is de Landschapkamer in Nutter een ideale plek. Hier kun je slapen, niksen, een boek schrijven of gewoon voor je uit staren in een weiland tussen de koeien. De Oerboerderij in De Lutte is perfect voor familieweekenden, bijeenkomsten en brainstormsessies. En wil je eropuit met je familie of vrienden, dan biedt Drostes ingetogen luxe groepsaccommodaties op de mooiste plekken van Twente. Ontdek het heerlijke ritme van het platteland, met bijzondere accommodaties, slow food en slow living. Tot slot worden er in de toekomst verschillende evenementen georganiseerd, zoals een wijnmakersdiner en kerstactiviteiten.

Wil je weten wat Drostes Dineren en Logeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Drostes Dineren en Logeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Drostes Dineren en Logeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drostes Dineren en Logeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Drostes Dineren en Logeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Drostes Dineren en Logeren

Bezoekers bekeken ook