Dorien's Haarstudio

Dorien's Haarstudio is een Kapper gelegen aan Manderseweg 21 in Vasse.

Meer informatie over Dorien's Haarstudio in Vasse

Welkom op de website van Dorien's haarstudio! Hier kun je terecht voor knipbehandelingen voor zowel dames, heren als kinderen. Maar we bieden meer dan alleen knippen. Ik heb een passie voor kleuren, styling en het maken van feestkapsels. In mijn kleine salon staat de klant altijd centraal en heerst er een ontspannen sfeer. Daarnaast blijf ik gemotiveerd en op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door regelmatig trainingen te volgen. En het beste van alles is dat je bij ons geen lange wachttijden hebt!

Wil je weten wat Dorien's Haarstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorien's Haarstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorien's Haarstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorien's Haarstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Dorien's Haarstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorien’s Haarstudio

Bezoekers bekeken ook