De Manderhoeve

De Manderhoeve is een Groepsaccommodatie gelegen aan Uelserweg 153 in Mander.

Meer informatie over De Manderhoeve in Mander

Op Erve Nejhoes in Twente is de voormalige koeienstal omgebouwd tot groepsaccommodatie De Manderhoeve. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 40 personen en is geschikt voor familie- en vriendenweekenden, cursussen, zakelijke bijeenkomsten en teambuilding. De Manderhoeve heeft 12 ruime slaapkamers met eigen badkamer en een aangepaste sanitaire ruimte voor mindervalide gasten. De gezamenlijke ruimte is gezellig ingericht en voorzien van een grote landelijke open keuken. De Manderhoeve is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de Twentse gastvrijheid. Voor meer informatie of reserveringen kan er contact worden opgenomen met De Manderhoeve.

Wil je weten wat De Manderhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Manderhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Manderhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Manderhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar De Manderhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Manderhoeve

Bezoekers bekeken ook