De Kroesweffer

De Kroesweffer is een Schoonheidssalon gelegen aan Denekamperweg 114 in Vasse.

Meer informatie over De Kroesweffer in Vasse

In Vasse, een prachtig stukje Twente, bevindt zich De Kroesweffer, een boerderij waar je buitengewoon kunt ontspannen. Ze bieden beauty- en wellnessbehandelingen aan, zowel individueel als in groepsverband. Op hun website kun je verschillende arrangementen vinden, maar als er iets ontbreekt of je wilt iets aanpassen, kun je contact met hen opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De Kroesweffer biedt ook gezichtsbehandelingen aan, waarbij ze werken met de producten van IK Skin. Daarnaast kun je ook reserveren voor wellnessgebruik, behandelingen of een combinatie hiervan. Ze hebben ook cadeaubonnen die je kunt geven aan jezelf of aan iemand anders. De boerderij werkt alleen op afspraak, dus je kunt bellen of mailen om een afspraak te maken.

Wil je weten wat De Kroesweffer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kroesweffer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kroesweffer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kroesweffer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar De Kroesweffer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kroesweffer

Bezoekers bekeken ook