DE-IT

DE-IT is een IT-consultancy gelegen aan Dorpsstraat 29 in Geesteren.

Meer informatie over DE-IT in Geesteren

DE-IT is een allround IT-bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is op het gebied van IT. Ze begonnen als een klein bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsoplossingen, maar zijn uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat zowel particulieren als bedrijven helpt. In 2016 openden ze hun eerste officiële vestiging in Geesteren, waar klanten terecht kunnen met IT-gerelateerde vragen, voor het kopen van producten of voor reparaties. DE-IT biedt op maat gemaakte softwareoplossingen aan bedrijven om hen te helpen met de snel veranderende technologie. Ze betrekken de klant bij het ontwikkelen van de software en zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij het bedrijf. Daarnaast bieden ze ook ondersteuning op afstand aan, waarbij ze via TeamViewer de computer van de klant overnemen om problemen op te lossen. DE-IT is 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.

Wil je weten wat DE-IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DE-IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DE-IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DE-IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar DE-IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DE-IT

Bezoekers bekeken ook