De fietsenloods

De fietsenloods is een Fietsenwinkel gelegen aan Bothofweg 10 in Geesteren.

Meer informatie over De fietsenloods in Geesteren

Niek Oude Nijeweme is al sinds zijn 15e bezig met fietsen en heeft veel ervaring opgedaan in de fietsenbranche, onder andere als mechanieker bij verschillende wielerploegen. Nu is hij gestopt om zijn eigen fietsenwinkel te beginnen, De Fietsenloods. Bij De Fietsenloods kun je terecht voor alles op het gebied van race- en mountainbikes, met als specialiteit het opbouwen van fietsen en het vlechten van handgespaakte wielen. Als je vragen hebt of een probleem met je fiets, kun je langskomen bij De Fietsenloods in Geesteren of bellen naar 06 - 53 863 026. De openingstijden zijn gewijzigd en op maandag is de winkel gesloten. Het adres is Bothofweg 10. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Wil je weten wat De fietsenloods verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De fietsenloods of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De fietsenloods? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De fietsenloods het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar De fietsenloods reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De fietsenloods

Bezoekers bekeken ook