De Delmar Kantoormeubelen

De Delmar Kantoormeubelen is een Winkel voor kantoormeubilair gelegen aan Lutkeberg 69 in Geesteren.

Meer informatie over De Delmar Kantoormeubelen in Geesteren

We geven elke ruimte beleving. In een goed ingerichte kantooromgeving kunnen medewerkers optimaal presteren. We bieden een ultieme inrichting in drie stappen. Eerst is er de kennismaking en inventarisatie, waarbij de eerste ideeën worden besproken. Vervolgens volgt het advies en ontwerp, waarbij de ideeën tot leven komen. Ten slotte is er de realisatie en inrichting, waarbij de ideeën werkelijkheid worden. Er worden verschillende projecten genoemd, zoals XL Shop Group B.V., Urban Iki, ArtEZ Conservatorium, Grolleman Coldstore B.V., Sallandse Wegenbouw, ArtEZ Conservatorium en Het Noordik Vroomshoop. Er zijn updates van De Delmar, zoals een interne verbouwing en de Open Bedrijvendag Geesteren. De kantine wordt genoemd als de ontmoetingsplek in een bedrijf en er wordt een nieuwe bedrijfshond genaamd Cooper voorgesteld. Het team van De Delmar ontzorgt bij de realisatie van een nieuwe werk- of leeromgeving. Iedereen verdient namelijk een prettige werk- en leeromgeving.

Wil je weten wat De Delmar Kantoormeubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Delmar Kantoormeubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Delmar Kantoormeubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Delmar Kantoormeubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar De Delmar Kantoormeubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Delmar Kantoormeubelen

Bezoekers bekeken ook