De Bussche

De Bussche is een Kampeerboerderij gelegen aan Binnenveldsweg 33 in Tubbergen.

Meer informatie over De Bussche in Tubbergen

Ontdek het vakantiegevoel bij camping De Bussche, gelegen in de prachtige natuur van Hambroekermaten. Op deze boerderijcamping, geopend van 15 maart tot 31 oktober, kun je genieten van rust, ruimte en afwisseling. Het terrein biedt ruimte aan 15 staanplaatsen met een prachtig weids uitzicht over het Twentse coulissenlandschap. Gasten zijn zeer tevreden over de camping, waar de sanitaire voorzieningen goed schoon worden gehouden en waar de eigenaar gezellig mee kan worden gekletst. De camping is ideaal gelegen op 1 km van het dorp Tubbergen, waar je kunt genieten van fiets- en wandelmogelijkheden in de mooie omgeving. Het contactgegevens van de camping zijn: Binnenveldsweg 33, 7651 KR Tubbergen, telefoonnummer 06 141 591 96 en e-mailadres info@debussche.com.

Wil je weten wat De Bussche verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bussche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bussche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bussche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar De Bussche reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bussche

Bezoekers bekeken ook