Dani Autobedrijven BV

Dani Autobedrijven BV is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Ootmarsumseweg 110 in Albergen.

Meer informatie over Dani Autobedrijven BV in Albergen

Dani Autobedrijven BV is een modern autobedrijf dat in 2004 is opgericht door Rolf Mensink. Het begon klein in Weerselo, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met twee vestigingen in Albergen. Het jonge team van monteurs en verkopers staat elke dag klaar om klanten te helpen. In de eigen werkplaats worden alle auto's grondig nagekeken voordat ze verkocht worden. In 2019 heeft Dani Autobedrijven ook Auto Eerdman overgenomen, dat zich voornamelijk richt op personenauto's. Ze kopen en verkopen zowel personenauto's als bedrijfsauto's en bieden ook onderhoudsdiensten aan. Daarnaast is het mogelijk om busjes te huren of een auto te leasen. Dani Autobedrijven heeft een ruim aanbod aan occasions, waaronder populaire modellen zoals de Renault Trafic, Opel Vivaro, Volkswagen Transporter en Volkswagen Caddy.

Wil je weten wat Dani Autobedrijven BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dani Autobedrijven BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dani Autobedrijven BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dani Autobedrijven BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Dani Autobedrijven BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dani Autobedrijven BV

Bezoekers bekeken ook