Crafty Ponies Nederland

Crafty Ponies Nederland is een Speelgoedwinkel gelegen aan Veldkaamp 4 in Geesteren.

Meer informatie over Crafty Ponies Nederland in Geesteren

Bij Crafty Ponies leren kinderen op een speelse wijze veilig om te gaan met pony's en hun uitrusting. Dit gebeurt door middel van realistische miniaturen van speelgoedpony's, verzorgingssets en uitrustingssets, evenals online video's en cartoonlessen over paarden en pony's. Het Crafty Ponies-team bestaat uit verschillende personages die leuke en educatieve uitleg geven over veiligheid en de juiste omgang met pony's en accessoires. Elk product wordt geleverd met een instructieboekje waarin alles wordt uitgelegd. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten en het leerzame aspect ervan. Volg Crafty Ponies op sociale media voor meer informatie.

Wil je weten wat Crafty Ponies Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crafty Ponies Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crafty Ponies Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crafty Ponies Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Crafty Ponies Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crafty Ponies Nederland

Bezoekers bekeken ook