Corpus Milon Clubs Tubbergen

Corpus Milon Clubs Tubbergen is een Sportschool gelegen aan Grotestraat 31 in Tubbergen.

Meer informatie over Corpus Milon Clubs Tubbergen in Tubbergen

Bij Corpus Milon Clubs kan je afvallen met de Milon Cirkel. Ze bieden de "Afslankchallenge" aan waarbij je gegarandeerd resultaat behaalt na 6 weken deelname. Het trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld voor mensen die lang niet hebben gesport en geen conditie hebben. Veel mensen hebben moeite om gemotiveerd te blijven bij reguliere sportscholen en eindigen vaak als sponsor van de club. Bij Milon trainingen worden volledig geautomatiseerde toestellen gebruikt die door de coach worden ingesteld op de juiste bewegingsuitslag en trainingsintensiteit. Milon Clubs biedt een alternatief voor de gewone sportschool en is geschikt voor mensen die niet van sporten houden. Ze blijven je coachen, motiveren en stimuleren. Corpus Milon Clubs biedt ook een gratis proeftraining aan om kennis te maken met de Milon Cirkel. Het programma duurt slechts 2 keer per week 35 minuten en is geschikt voor iedereen die fitter wil worden of wil afslanken. Met de Milon Cirkel behaal je 5 keer meer resultaat dan bij reguliere fitness. Je gaat samen met je Milon coach je doel behalen en krijgt meer motivatie.

Wil je weten wat Corpus Milon Clubs Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corpus Milon Clubs Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corpus Milon Clubs Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corpus Milon Clubs Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Corpus Milon Clubs Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corpus Milon Clubs Tubbergen

Bezoekers bekeken ook