Comlap

Comlap is een Computerreparatie gelegen aan De Hagen 12 in Albergen.

Meer informatie over Comlap in Albergen

Comlap biedt hostingdiensten en snelle service met servers binnen handbereik. Ze kunnen standaard computerreparaties en upgrades uitvoeren en bieden geen voorrijkosten voor klanten in Twente. Ze kunnen ook computer- en laptopreparaties doen en hebben ervaring met het ondersteunen van bedrijven bij het beheren en onderhouden van computernetwerken. Daarnaast bieden ze webdesigndiensten, waarbij ze stapsgewijs te werk gaan, van kennismaking tot publicatie en onderhoud van de website. Ze hebben verschillende pakketten met prijzen voor websites, webshops en het updaten van websites. Comlap heeft ook ervaring met Windows, Apple en Linux systemen en biedt VoIP telefonie met geavanceerde centrales en flexibiliteit. Klanttevredenheid is belangrijk voor Comlap en ze hebben positieve recensies op hun website. Klanten kunnen contact opnemen via live chat of via het contactformulier op de website. De contactgegevens van Comlap zijn ook beschikbaar, samen met de openingstijden van het bedrijf.

Wil je weten wat Comlap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Comlap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Comlap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Comlap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Comlap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Comlap

Bezoekers bekeken ook