Café Restaurant Waaijer

Café Restaurant Waaijer is een Restaurant gelegen aan Hardenbergerweg 275 in Langeveen.

Meer informatie over Café Restaurant Waaijer in Langeveen

Bij Café Restaurant Waaijer kunt u genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen voor een warme ontvangst en serveren met plezier uw lunch, diner of borrel. De keuken is geopend van 11 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds, behalve in het hoogseizoen. We bieden diverse ruimtes aan die flexibel kunnen worden ingericht voor feesten, vergaderingen en bruiloften. Maatwerk is mogelijk en we streven ernaar om uw evenement onvergetelijk te maken. Afhaalmaaltijden zijn beperkt beschikbaar wanneer het restaurant druk is. We kunnen ook diners op locatie verzorgen. Voor meer informatie, reserveringen en bestellingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Wil je weten wat Café Restaurant Waaijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant Waaijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant Waaijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant Waaijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Café Restaurant Waaijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant Waaijer

Bezoekers bekeken ook