Café - Restaurant Fraans Marie

Café - Restaurant Fraans Marie is een Nederlands restaurant gelegen aan Zenderseweg 53 in Albergen.

Meer informatie over Café - Restaurant Fraans Marie in Albergen

Café-Restaurant Fraans Marie is een populaire plek in Albergen, zowel binnen als buiten de stad. Je kunt er activiteiten doen zoals midgetgolfen, kanovaren en fietsen, en daarna genieten van een heerlijk à la carte diner in het restaurant. Het café heeft ook een midgetgolfbaan met achttien holes, waar je op je eigen tempo kunt spelen. Daarnaast is er een aanlegsteiger voor kanovaren op het Almelo-Nordhornkanaal, met verschillende soorten kano's en kajaks beschikbaar voor maximaal 40 personen. Voor degenen die graag willen suppen, is dit ook mogelijk op een SUP-board. Café-Restaurant Fraans Marie is een begrip in Twente en trekt veel mensen aan. Volg ze ook op social media!

Wil je weten wat Café - Restaurant Fraans Marie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café - Restaurant Fraans Marie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café - Restaurant Fraans Marie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café - Restaurant Fraans Marie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Café - Restaurant Fraans Marie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café – Restaurant Fraans Marie

Bezoekers bekeken ook