Café Restaurant De Molen Fleringen Ov.

Café Restaurant De Molen Fleringen Ov. is een Restaurant gelegen aan Ootmarsumseweg 203 in Fleringen.

Meer informatie over Café Restaurant De Molen Fleringen Ov. in Fleringen

Café Restaurant De Molen in Fleringen is een gezellige plek waar je kunt genieten van Twentse gastvrijheid. Het restaurant is genoemd naar de Molen van Frielink, die naast het restaurant staat. Ook de Havezathe Herinckhave, een toeristische trekpleister, is vlakbij gelegen. Na een mooie wandeling in de prachtige natuur van het bos en het kanaal, kun je in het restaurant terecht voor een lunch of diner. Ze hebben een uitgebreide menukaart en serveren heerlijke pannenkoeken. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Houd dan de Facebook pagina "Café Restaurant de Molen" of Instagram in de gaten. Familie Frielink en het personeel heten je graag welkom en je kunt telefonisch reserveren.

Wil je weten wat Café Restaurant De Molen Fleringen Ov. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant De Molen Fleringen Ov. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant De Molen Fleringen Ov.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant De Molen Fleringen Ov. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Café Restaurant De Molen Fleringen Ov. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant De Molen Fleringen Ov.

Bezoekers bekeken ook