By Kell Hair & Colorexpert

By Kell Hair & Colorexpert is een Kapper gelegen aan De Veldstegge 45 in Geesteren.

Meer informatie over By Kell Hair & Colorexpert in Geesteren

By Kell is een professionele kapsalon in Geesteren die bekend staat om zijn stijlbewuste en huiselijke identiteit. Het team van goed getrainde kapsters is gespecialiseerd in haarkleuring en werkt alleen met hoogwaardige merken zoals Finnley's Haircosmetics. De openingstijden van de salon zijn ruim en er zijn verschillende diensten beschikbaar, waaronder wassen, knippen en föhnen, kinderknippen, kleuren en opsteken. De prijzen zijn afhankelijk van de gewenste behandeling en er worden verschillende producten verkocht in de salon, waaronder Finnley's, Kids Little Green, Max Pro x Mohi en Bomb Cosmetics. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en de vaardigheden van de kapsters, met name Kelly en Amber. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met de salon.

Wil je weten wat By Kell Hair & Colorexpert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van By Kell Hair & Colorexpert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij By Kell Hair & Colorexpert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je By Kell Hair & Colorexpert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar By Kell Hair & Colorexpert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. By Kell Hair & Colorexpert

Bezoekers bekeken ook