Broekbeke Visvijvers

Broekbeke Visvijvers is een Visvijver gelegen aan Hardenbergerweg 145 in Geesteren.

Meer informatie over Broekbeke Visvijvers in Geesteren

In het Twentse landschap ligt Broekbeke, een locatie met 5 visvijvers en een gezellig paviljoen waar je kunt genieten van eten en drinken. Het is ook een geschikte plek voor feesten en evenementen. Je kunt er vissen op forel en andere vissoorten, en er zijn diverse arrangementen beschikbaar voor groepen. Voor kinderen zijn er speeltoestellen en het terras is ruim opgezet. Gasten zijn positief over de goed onderhouden visvijvers, het vriendelijke personeel en de betaalbare prijzen. Kortom, Broekbeke is een aanrader voor visliefhebbers en biedt een leuke dag uit voor jong en oud.

Wil je weten wat Broekbeke Visvijvers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broekbeke Visvijvers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broekbeke Visvijvers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broekbeke Visvijvers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Broekbeke Visvijvers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broekbeke Visvijvers

Bezoekers bekeken ook