Bouwbedrijf Lenferink

Bouwbedrijf Lenferink is een Aannemer gelegen aan Possenweg 7 in Mander.

Meer informatie over Bouwbedrijf Lenferink in Mander

Bouwbedrijf Lenferink is een allround bouwbedrijf gevestigd in Mander, gemeente Tubbergen. Ze zijn actief in Noord en Oost Overijssel en bieden vakwerk en maatwerk in nieuwbouw, verbouw, renovatie, aanbouw en timmerwerken. Ze werken zowel in moderne als klassieke landelijke stijl en maken gebruik van zowel moderne als oude ambachtstechnieken. Het bedrijf heeft veel kennis, ervaring en vakmanschap en biedt gedegen advies. Ze hebben gekwalificeerd en vakkundig personeel en een goed uitgeruste werkplaats. Er is persoonlijk contact met één contactpersoon en er wordt snel gereageerd op vragen en verzoeken. Ze bieden duurzaam bouwen met hoogwaardige materialen en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het bedrijf heeft verschillende projecten gerealiseerd, waaronder verbouwingen, renovaties en nieuwbouw in zowel moderne als klassieke stijl. Voor diverse bouwopdrachten kunt u terecht bij bouwbedrijf Lenferink.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Lenferink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Lenferink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Lenferink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Lenferink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Bouwbedrijf Lenferink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Lenferink

Bezoekers bekeken ook