Bouwbedrijf Kamphuis

Bouwbedrijf Kamphuis is een Aannemer gelegen aan Beekstraat 3 in Geesteren.

Meer informatie over Bouwbedrijf Kamphuis in Geesteren

Bouwbedrijf Kamphuis is een betrokken en proactief bouwbedrijf dat samen met de klant werkt aan het bouwen van een droomhuis. Ze streven naar het beste resultaat door volledig inzicht te geven in het bouwproces en de gevolgen van keuzes te laten zien. Het bouwbedrijf werkt met een eigen Bouwinspiratie Centrum om keuzes makkelijker en leuker te maken. Ze werken met hun eigen mensen en leveranciers, wat betekent dat de klant alleen bekende gezichten zal zien. Bouwbedrijf Kamphuis heeft recentelijk Niels Nijkamp als mede-eigenaar toegevoegd aan de directie. Daarnaast hebben ze drie SKB Awards gewonnen voor hun klantgerichte dienstverlening. Het bouwbedrijf ontvangt hoge beoordelingen voor de begeleiding van kopers, het verzorgen van meer- en minderwerk en de opleveringen. Het Bouwinspiratie Centrum in Deventer biedt alles wat nodig is bij het bouwen van een huis. Kortom, Bouwbedrijf Kamphuis is de leukste weg naar een nieuw huis.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Kamphuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Kamphuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Kamphuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Kamphuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Bouwbedrijf Kamphuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Kamphuis

Bezoekers bekeken ook