Boerenbond

Boerenbond is een Reparatieservice voor landbouwmachines gelegen aan Breemhaarsweg 10 in Geesteren.

Meer informatie over Boerenbond in Geesteren

Mechanisatiebedrijf Geesteren, ook wel LMB Geesteren genoemd, is al sinds de jaren '80 gevestigd aan de Breemhaarsweg 10. Ze staan klaar om dagelijks tractoren en machines te repareren, inkopen en verkopen voor agrariërs en particulieren. In het magazijn hebben ze alle benodigde machineonderdelen op voorraad of kunnen ze binnen 24 uur worden geleverd. In de jaren '90 is er ook een Boerenbond winkel bijgekomen, waar je huishoudartikelen, gereedschap, dierbenodigdheden en werkkleding kunt vinden. Ze verkopen ook tuinmachines en repareren deze ook voor de klanten. Bedankt voor het bezoeken van onze website en graag tot ziens!

Wil je weten wat Boerenbond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerenbond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerenbond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerenbond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Boerenbond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerenbond

Bezoekers bekeken ook