Bistro De Kruidentuin

Bistro De Kruidentuin is een Restaurant gelegen aan Hardenbergerweg 105 in Geesteren.

Meer informatie over Bistro De Kruidentuin in Geesteren

Bistro de Kruidentuin in Geesteren biedt luxe culinaire gerechten aan waar je van kunt genieten. Met meer dan 50 gerechten op de menukaart is er voor iedereen wat wils. Daarnaast is het mogelijk om gerechten af te halen voor een avondje thuis. Er is ook een à la carte menu beschikbaar met keuze uit vlees, vegetarische en visgerechten. Voor een gezellig avondje uit kun je genieten van een high wine, beer of gin in combinatie met gerechtjes. Daarnaast is er een 3-gangen keuzemenu beschikbaar en kun je de sfeer van Bistro de Kruidentuin proeven op de impressie pagina. Ook is er een dessertmenu en een feestelijk kerstmenu beschikbaar. Het hoofddoel van de bistro is gastronomisch koken en alles wordt vers en met liefde gemaakt. Een bekend gerecht is de Carpaccio, waar wekelijks 300 tot 400 porties van worden geserveerd. Reserveren kan online of via Whatsapp.

Wil je weten wat Bistro De Kruidentuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro De Kruidentuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro De Kruidentuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro De Kruidentuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Bistro De Kruidentuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro De Kruidentuin

Bezoekers bekeken ook