Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen

Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Bruno van Ommenstraat 31 in Tubbergen.

Meer informatie over Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen in Tubbergen

Hans-Peter Wallenburg gaat verder als solist in zijn praktijk. Na 36 jaar praktijkhouder te zijn geweest, kan hij nu zijn werk op zijn eigen manier doen. Hij richt zich vooral op complexe problematiek en heeft zich gespecialiseerd in verschillende therapieën, zoals sportfysiotherapie, manuele therapie en craniofaciale therapie. Daarnaast heeft hij ook kennis op het gebied van farmacologie en beeldvormende technieken. Hij heeft een brede kijk op ziektebeelden en behandelmogelijkheden door zijn scholing in echografie. Hij benadrukt dat een probleem altijd multifactorieel is en dat je vanuit verschillende perspectieven moet kijken. Verder adviseert hij mensen om goed te kijken naar hun zorgverzekering en te besparen op kosten die weinig risico met zich meebrengen.

Wil je weten wat Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bewust Bewegen, Fysio Tubbergen

Bezoekers bekeken ook