Bekkenfysiotherapie Tubbergen

Bekkenfysiotherapie Tubbergen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Nassaustraat 10 in Tubbergen.

Meer informatie over Bekkenfysiotherapie Tubbergen in Tubbergen

Bij Bekkenfysiotherapie Tubbergen kunt u terecht voor gespecialiseerde bekkenfysiotherapie. Rikie Beekmans is gespecialiseerd in bekkenbodemklachten en behandelt onder andere klachten aan het bekken, tijdens en na de zwangerschap, problemen met plassen en ontlasting, en pijn of problemen tijdens het vrijen. U kunt zowel met als zonder verwijzing van uw huisarts bij hen terecht. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 06 - 537 313 12 of een e-mail te sturen naar rikiebeekmans@fysio-enschede.nl. Het adres van Bekkenfysiotherapie Tubbergen is Nassaustraat 10, 7651 CW Tubbergen.

Wil je weten wat Bekkenfysiotherapie Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bekkenfysiotherapie Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bekkenfysiotherapie Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bekkenfysiotherapie Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Bekkenfysiotherapie Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bekkenfysiotherapie Tubbergen

Bezoekers bekeken ook