Bed & Breakfast de Boerderij Albergen

Bed & Breakfast de Boerderij Albergen is een Bed & Breakfast gelegen aan Leemhuisweg 2 in Albergen.

Meer informatie over Bed & Breakfast de Boerderij Albergen in Albergen

In het plaatsje Albergen is de Bed and Breakfast de Boerderij gevestigd. Gasten kunnen hier genieten van gratis WiFi, gratis fietsen, een gemeenschappelijke lounge en een tuin. De gastvrouw Margriet Huisken zorgt voor gratis parkeergelegenheid en er is ook een boekingsservice beschikbaar. De locatie van de Bed and Breakfast is ideaal voor het verkennen van Albergen en de omliggende dorpen, zoals Fleringen, Geesteren en Haarle. Gasten zijn zeer tevreden over hun verblijf en laten positieve opmerkingen achter, zoals dat het pand en het personeel fantastisch zijn. Het enige minpunt is dat het handig is om een eigen vervoermiddel te hebben, omdat de B&B afgelegen is en taxi's duur zijn. Al met al biedt Bed and Breakfast de Boerderij een comfortabel en gastvrij verblijf in Albergen.

Wil je weten wat Bed & Breakfast de Boerderij Albergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast de Boerderij Albergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast de Boerderij Albergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast de Boerderij Albergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Bed & Breakfast de Boerderij Albergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast de Boerderij Albergen

Bezoekers bekeken ook