Bakkerij De Kleibakker

Bakkerij De Kleibakker is een Bakkerij gelegen aan Grotestraat 30 in Tubbergen.

Meer informatie over Bakkerij De Kleibakker in Tubbergen

Kleibakker, De Echte Bakker, is opgericht in 1921 door G.H.M. Lenferink en is gevestigd op een laaggelegen plek in het dorp, ook wel bekend als een "Kleigat". Sinds 2003 zijn Erik Scholten en Petra Fischer de eigenaren van de bakkerij. In 2008 is de winkel volledig verbouwd en is de bakkerij aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. In 2010 is de winkel verhuisd naar het huidige pand en uitgebreid met een lunchroom. In 2014 is de winkel uitgeroepen tot Beste Echte Bakkerswinkel van Nederland. Bij Kleibakker staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, en ze gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten voor hun producten. Ze bieden ook de Echte Bakkers Bon aan, een cadeaubon die onbeperkt geldig is en inwisselbaar is bij alle Echte Bakkers in Nederland. De bon is verkrijgbaar in de winkel.

Wil je weten wat Bakkerij De Kleibakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij De Kleibakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij De Kleibakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij De Kleibakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Bakkerij De Kleibakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij De Kleibakker

Bezoekers bekeken ook