Baasdam

Baasdam is een Binnenovernachting gelegen aan Reutummerweg 39 in Tubbergen.

Meer informatie over Baasdam in Tubbergen

Landgoed Baasdam is een groot particulier landgoed bij Tubbergen dat bekend staat om zijn rust, ruimte en natuur. Het landgoed is opengesteld voor wandelaars en fietsers, met paden die zijn aangesloten op verschillende routes in Twente. Daarnaast zijn er drie vakantiehuizen beschikbaar op het landgoed, elk met een unieke architectuur, interieur en verbinding met de omgeving. Deze vakantiehuizen bieden modern comfort, een authentieke sfeer en veel privacy. Het landgoed heeft ook een rijke geschiedenis, met het oudste gedeelte dat al in 1402 werd genoemd en ooit diende als boerenerf. Tegenwoordig is het landgoed eigendom van de kleinkinderen van een textielfabrikant en wordt er aandacht besteed aan het behoud van karakteristieke elementen en biodiversiteit. Op het landgoed zijn vakantiewoningen te huur voor stellen, gezinnen en groepen, waar men kan genieten van rust, natuur en historie in Twente.

Wil je weten wat Baasdam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baasdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baasdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baasdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Baasdam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baasdam

Bezoekers bekeken ook