B&B Sagenland

B&B Sagenland is een Bed & Breakfast gelegen aan Haarbrinksweg 79 in Harbrinkhoek.

Meer informatie over B&B Sagenland in Harbrinkhoek

B&B Sagenland is een Bed and Breakfast gelegen in Noordoost-Twente, net buiten het kerkdorp Harbrinkhoek. De accommodatie bevindt zich te midden van prachtige heidevelden, bossen en weiden en biedt een rustige en gastvrije omgeving voor een onvergetelijk verblijf. Gerjo en Marita Kroes-Timmer heten u van harte welkom en staan klaar om u te begroeten. Daarnaast hebben ze ook een theehuis genaamd Het Zoete Zusje, dat geopend is op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur, maar ook op reservering. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met B&B Sagenland via hun telefoonnummer 0628361117 of via e-mail op info@sagenland.nl. Het theehuis is te bereiken via info@theehuishetzoetezusje.nl.

Wil je weten wat B&B Sagenland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Sagenland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Sagenland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Sagenland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar B&B Sagenland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Sagenland

Bezoekers bekeken ook