Alfa Garage AMS

Alfa Garage AMS is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Almeloseweg 182 in Mariaparochie.

Meer informatie over Alfa Garage AMS in Mariaparochie

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Bij AMS Apri Motoren Service in Mariaparochie kunt u terecht voor het vervangen van uw distributieriem. Het is erg belangrijk om de voorschriften van Alfa Romeo aan te houden en uw distributieriem op tijd te laten vervangen. Als u te lang doorrijdt met een slechte distributieriem, kan deze breken en ernstige motorschade veroorzaken. AMS biedt voorgeschreven garantie op montage en onderdelen en u kunt erop wachten en meekijken tijdens de vervanging. Bij AMS worden alleen originele onderdelen gebruikt en de distributieriem wordt vervangen volgens de Alfa Romeo werkplaats richtlijnen. Daarnaast biedt AMS ook de mogelijkheid om de waterpomp en draagarmen te laten controleren en eventueel te vervangen. Het vervangen van de waterpomp kan preventieve kosten besparen, omdat de distributieriem toch al wordt verwijderd. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, aangezien een nieuwe originele waterpomp inclusief montage slechts €95,- kost. Ook kunnen bij AMS multi Air problemen worden opgelost.

Wil je weten wat Alfa Garage AMS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alfa Garage AMS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alfa Garage AMS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alfa Garage AMS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Alfa Garage AMS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alfa Garage AMS

Bezoekers bekeken ook